Svet 14

21.04.2024.

15:15

Direktna pretnja je stigla; Evropa u strahu? VIDEO

Izraelski ministar spoljnih poslova koji je u subotu objavio propagandni poster u kojem sugeriše da bi Iran mogao da napadne Evropu, ponovno je danas šokirao objavom propagandnog video-snimka.

Izvor: Klix.ba

Direktna pretnja je stigla; Evropa u strahu? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Dok je na jučerašnjem plakatu u fokusu bio rimski Koloseum i poruka "Zaustavite Iran pre nego što bude kasno", ministar Izrael Kac danas je objavio video-snimak na kojem je prikazana osoba koja u blizini Ajfelovog tornja ispija kafu i jede kroasan.

Naredni delovi snimka prikazuju određeni broj osoba na okupljanjima u Parizu, a uz snimke je prikazana i poruka.

"Iranska revolucija uskoro dolazi i u gradove blizu vas. Zaustavite Iran sada pre nego što bude kasno", navodi se u poruci.

Kao i u prethodnoj objavi, Kac je i sada u objavi označio američkog državnog sekretara Entonija Blinkena, nemačku ministarku spoljnih poslova Analenu Berbok, italijanskog ministra spoljnih poslova Antonia Tajanija i francuskog ministra spoljnih poslova Stefana Sežurnea.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: