Svet 14

21.04.2024.

15:15

Direktna pretnja je stigla; Evropa u strahu? VIDEO

Izraelski ministar spoljnih poslova koji je u subotu objavio propagandni poster u kojem sugeriše da bi Iran mogao da napadne Evropu, ponovno je danas šokirao objavom propagandnog video-snimka.

Izvor: Klix.ba

Direktna pretnja je stigla; Evropa u strahu? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Dok je na jučerašnjem plakatu u fokusu bio rimski Koloseum i poruka "Zaustavite Iran pre nego što bude kasno", ministar Izrael Kac danas je objavio video-snimak na kojem je prikazana osoba koja u blizini Ajfelovog tornja ispija kafu i jede kroasan.

Naredni delovi snimka prikazuju određeni broj osoba na okupljanjima u Parizu, a uz snimke je prikazana i poruka.

"Iranska revolucija uskoro dolazi i u gradove blizu vas. Zaustavite Iran sada pre nego što bude kasno", navodi se u poruci.

Kao i u prethodnoj objavi, Kac je i sada u objavi označio američkog državnog sekretara Entonija Blinkena, nemačku ministarku spoljnih poslova Analenu Berbok, italijanskog ministra spoljnih poslova Antonia Tajanija i francuskog ministra spoljnih poslova Stefana Sežurnea.

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: