Svet 7

19.04.2024.

13:51

Zelenskom stavljena meta na čelo; "Boj se, klovnu" FOTO

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ima razloga da bude uplašen, poručio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev.

Izvor: rt.rs

Zelenskom stavljena meta na čelo; "Boj se, klovnu" FOTO
Profimedia

Podeli:

ON je tako prokomentarisao vesti da je u Poljskoj privedena osoba zbog navodne saradnje sa Moskvom, koja je trebalo da dovede do ubistva Zelenskog.

Ipak, Medvedev je istakao da se tu verovatno radi o tome da je Zapad odlučio da smakne ukrajinskog predsednika.

"Pokušaj ubistva glavnog banderovca u Poljskoj? Pa to je već zaista ozbiljno. Narkomanski klovn ima razloga da se uplaši. Sasvim je moguće da je to možda prvi dokaz da su na Zapadu doneli odluku da on bude likvidiran. Boj se, klovnu!", napisao je na Telegramu Medvedev.

Podsetimo, ukrajinska služba saopštila je da je uhvatila ruskog agenta u Poljskoj, za kojeg se sumnja da je možda učestvovao u planiranju ubistva predsednika Ukrajine. "Fajnenšel tajms" je naveo da je ovaj poljski državljanin navodno prikupljao podatke o situaciji na aerodromu "Žešov" u istočnoj Poljskoj koji Zelenski često koristi, što bi moglo biti iskorišćeno za atentat na njega.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: