Region 0

18.04.2024.

15:20

Plenković: Znaćete, uskoro

Predsednik HDZ i aktuelni hrvatski premijer Andrej Plenković poručio je da će vrlo skoro biti poznato sa kim će ta stranka formirati novu parlamentarnu većinu.

Izvor: Tanjug

Plenković: Znaćete, uskoro
TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENČAR

Podeli:

Vrlo skoro ćete doznati s kim ćemo formirati novu većinu u Saboru RH. S nekim smo se kolegama čuli već u samoj izbornoj noći, razgovore nastavljamo danas. Sve ide dobro, pobednici će i u 3. mandatu predvoditi Vladu Hrvatske", napisao je Plenković na zvaničnoj Fejsbuk stranici HDZ-a.

Osećaj je, kaže, odličan.

"Treća pobeda zaredom i to uverljiva, to niko pre nas nije uspeo!... Jako smo zadovoljni, srušen je 'mit' da visoka izlaznost ne odgovara HDZ", poručio je Plenković.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: