Region 3

18.04.2024.

8:00

Plenković 'peva' "Eye of the tiger", Milanović ćuti...

Zoran Milanović ni sinoć, kao ni nakon izbora 2020. godine, kako Jutarnji list nezvanično saznaje, nije čestitao predsedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću na izbornom rezultatu.

Izvor: Jutarnji list

Plenković 'peva' "Eye of the tiger", Milanović ćuti...
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Podeli:

Jutarnji list je pokušao da sazna koliko je čestitanja i komunikacije bilo među HDZ-ovcima i članovima Domovinskog pokreta, ali Mario Radić je potvrdio da sinoć nije bilo međusobnog čestitanja.

A i u HDZ-u su se mogle čuti razne spekulacije o tome kako postoji mogućnost navodnog raskola unutar samog Domovinskog pokreta jer da su, priča se, poljuljani odnosi između Marija Radića i Ivana Penave, ali i da sam Plenković navodno zazire od nekih pojedinaca koji se povezuju s DP-om.

Međutim, koliko će biti prostora za biranje pokazaće se u narednim danima kad se očekuju pregovori.

Plenković je pred stranačke članove izašao prilično kasno, oko jedan sat posle ponoći, i opet uz taktove pesme "Eye of the tiger" koja je svirala i na stranačkim skupovima prilikom njegova izlaska na pozornicu.

Pročitajte još: 

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: