Politika 0

12.06.2024.

19:54

Nižu se sramne izjave opozicije o Orliću; Odgovor iz SNS: "Oni su otimali, i kožu sa leđa gulili građanima"

Nižu se napadi predstavnika opozicije zbog izbora Vladimira Orlića za novog direktora BIA-e.

Izvor: B92

Nižu se sramne izjave opozicije o Orliću; Odgovor iz SNS: "Oni su otimali, i kožu sa leđa gulili građanima"
A.K./ATAImages

Podeli:

Članovi predsedništva SNS-a nisu nimalo iznenađeni mnogoborojnim pogrdim izjavama, te kako kažu da svojevremenu vladavinu opozicije građani Srbije pamte jedino po otimanju i guljenju kože sa leđa.

Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke poručio je da Božo Prelević nikada nije izašao iz 90-ih, zbog njegovih negativnih komentara o izboru Vladimira Orlića za direktora BIA-e.

"Nikada Božo iz 90-ih nije izašao, a kada je putem obojene revolucije došao na vlast i u priliku da nešto uradi za Srbiju , Božo je izabrao da krade ratkapne sa vozila. A morao je mučenik da stoji mirno ispred Amadea Votkinsa, pa je sada logično što mu smeta Srbin na čelu srpske službe", napisao je Terzić na društvenoj mreži Iks. 

Sandra Božić, član Predsedništva SNS-a, regaovala je na izjave Borka Stefanovića o tome kako je postavljanje Vladimira Orlića na čelo BIA-e "nastavak partijskog otimanja državne tajne službe.

"Da je na čelu BIA u vreme vlasti Borka Stefanovića bio neko ko može svojim integritetom, znanjem i iskustvom da parira Vladimiru Orliću, sigurna sam da neko poput Stefanovića ne bi imao priliku da rasparčava teritoriju Srbije zarad političkih dogovora i očuvanja vlasti po svaku cenu.

Najveće 'dostignuće' politike koju je zastupao Borko Stefanović jeste postavljanje granice između Srba i Srba na Ibru i izdaja srpskog naroda na KiM. Danas tu politiku nastavlja uspešno da promoviše udvarajući se partnerima iz različitih ambasada ne bi li dobio priliku da nastavi s prodajom nacionalnih interesa Srbije. Pitanje je samo na koji deo teritorije Srbije se sada nameračio i šta je obećao da će ispostaviti svojim sponzorima zarad podrške u pokušaju da dođe na vlast.

Kada govori o strahu zloupotrebe tajne službe zarad obračunavanja u političke svrhe, biće pre da se plaši tajnih službi zemalja s čijim ambasadama je u prisnom odnosu", napisala je Božić na društvenoj mreži Iks.

Milica Nikolić, član Predsedništva SNS-a, reagovala je na izjave Zdravka Ponoša koji očigledno nije oduševljen što je Vladimir Orlić izabran za direktora BIA.

Kako je Nikolićeva navela Ponoš "samo može da plače".

"Dok smo na čelu Generalštaba imali mlađeg referenta i NATO slugu- Zdravka, uređaji za prisluškivanje su bili u Generalštabu, a Srbija koračala nazad. Danas toga nema više, a referent, mlađi, može samo da plače", napisala je Nikolićeva na društvenoj mreži Iks.

Nevena Đurić je odgovorila na navode Borka Stefanovića o tome kako je izbor Vladimira Orlića za direktora BIA-e "partijsko otimanje državne tajne službe".

"Evo ga i Đilasov dripac sa svojim tupavim baljezgarijama i to na temu otimanja! On i njegovi su oteli, kožu sa leđa gulili građanima dok su vedrili Srbijom. I danas trče kod srbomrzaca u nameri da opet rade isto. Pristali bi ti i da im za bakšiš prazne piksle kako bi se dočepali vlasti", napisala je Đurićeva na društvenoj mreži Iks.

Zoran Tomić je reagovao na izjave Srđana Milivojevića da je izbor Orlića na čelo BIA "paradigma propasti našeg društva".

Tomić je napisao sledeće:

"Oglasio se Primerak Milivojević, poznata hodajuća opasnost po Srbuju (postavljač lokatora za bombe), a i za kučiće...dok je držao Hokus Pokus pasa lutalica u Kruševcu nije bilo, verovatno od straha jer je svestan da neće moći da rovari više protiv Srbije".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: