Politika 1

23.05.2024.

9:10

Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni: Savo potvrdio koaliciju sa listom "Biram borbu" VIDEO

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu", prenose Novosti.

Izvor: Novosti

Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni: Savo potvrdio koaliciju sa listom "Biram borbu" VIDEO
R. Z./ATAImages

Podeli:

Koaliciju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

Na pitanje voditeljke emisije na televiziji N1 kakvi su odnosi između njega i ostatka opozicije koja učestvuje na beogradskim izborima - Zeleno-levi front, Miki Aleksić - Manojlović ističe da su između njih korektni odnosi i dodaje da su u Vrnjačkoj banji izašli jedinstveno sa celom opozicijom. 

"Apsolutno postoje korektni odnosi i da nijedna ružna reč rečena protiv bilo koga. U Vrnjačkoj Banji smo izašli jedinstveno sa celom opozicijom," rekao je Manojlović, prenose Novosti.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

42 min

Podeli: