Politika 9

22.05.2024.

18:38

Mali sa građanima Mirijeva: "Samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost" VIDEO

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali posetio je danas građane Mirijeva, sa kojima je razgovarao o aktuelnim projektima koji se sprovode u tom delu grada, ali i o nekim budućim planovima.

Izvor: B92

Mali sa građanima Mirijeva: "Samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost" VIDEO
Printskrin/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

"Naglasio sam im da je naša obaveza da nastavimo da slušamo njihove potrebe i radimo na poboljšanju njihovog kvaliteta života.

Povodom predstojećih izbora, podsetio sam da naša pobeda nije samo rezultat napornog rada, već i obaveza da nastavimo tim putem dalje. Opozicija je do sada pokazala samo bezobrazluk i obest u svojoj kampanji, bez ikakvog plana i programa, ali mi nastavljamo da se držimo svog kursa, nastavljamo odgovorno i predano da radimo za dobrobit svih građana Srbije.

Građanima Mirijeva sam naglasio da samo zajedno možemo da osiguramo stabilniju i prosperitetniju budućnost za sve nas. Glas za listu 'Aleksandar Vučić – Beograd sutra' na ovim izborima je glas za kontinuitet razvoja i napretka naše zemlje", naveo je Mali na svom Instagram nalogu. 

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: