Politika 5

16.05.2024.

15:21

"Rezolucija o Jasenovcu je dobra ideja. Pitanje je za građane Crne Gore i političare da li to žele"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ideja o rezoluciji o Jasenovcu dobra ideja i da ćemo sagledati oberučke kako da je u budućnosti prihvatimo, ali da je pitanje za predstavnike građana Crne Gore da li to žele ili ne.

Izvor: B92

"Rezolucija o Jasenovcu je dobra ideja. Pitanje je za građane Crne Gore i političare da li to žele"
Profimedia

Podeli:

On je novinarima u Kotoru rekao da njega boli sve što se radi protiv srpskog naroda na KiM i da to nikada nije krio, kao što ne krije koliko je opasna rezolucija o Srebrenici koju planiraju "veliki, bahati i moćni" da donesu.

"Što se tiče Crne Gore, za razliku od onih koji dolaze da kažu Crnoj Gori šta treba da uradi, ja to ne radim. Mi poštujemo Crnu Goru, to je njena odluka. Da li će Srbija da bude oduševljena ako podrži rezoluciju, svakako neće. Ali nemojte da nas bijete po glavi i da nas terate da kažemo da nam je to mnogo lepo. Izdržaćemo mi i te udarce, nije problem, ali ne terajte nas da vičemo kako nam je lepo", rekao je on.

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

19 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: