Politika 9

24.04.2024.

21:07

Oglasio se Vučić: Žele kolektivnu kaznu za srpski narod. Borićemo se do kraja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se predsedavajućim 78. Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija Denisom Frensisom.

Izvor: B92

Oglasio se Vučić: Žele kolektivnu kaznu za srpski narod. Borićemo se do kraja
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

Vučić se oglasio na svom zvaničnom instagram profilu i poručio:

"Posle susreta sa Denisom Frensisom koji nam je saopštio da je Nemačka ubedljivo najangažovanija po pitanju usvajanja Rezolucije o Srebrenici, saopšteno nam je takodje, da zemlje sponzori Rezolucije ne žele bilo kakvo odlaganje glasanja. Jasno je da su nam ostale samo poslednje pripreme da se borimo za čast i obraz Srbije. Nikoga od predlagača nije briga ni za Dejtonski sporazum koji gaze, nije ih briga ni za stabilnost u našem regionu, jedino što žele je kolektivna kazna za srpski narod. Poruku smo razumeli i borićemo se do kraja".

Pročitajte i: 

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: