Politika 4

24.04.2024.

17:56

Vučić o pretnjama iz Slovenije: Vode odvratnu politiku prema Srbiji i srpskom narodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz Njujorka i istakao da Slovenija vodi odvratnu politiku prema Srbiji i srpskom narodu.

Izvor: B92

Vučić o pretnjama iz Slovenije: Vode odvratnu politiku prema Srbiji i srpskom narodu
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Podeli:

"Zamislite vi mene gurnuete i udarite a neko sa strane kaže da nijedna strana nije spremna da prihvati kompromis. Mi ćemo u teškom danu nastaviti svoju borbu kao i da rezultata ima. Mali smo suviše za najmoćnije Zapadne sile, ali istinu ne možete uvek da pobedite silom. To za nas ipak nešto znači", rekao je Vučić. 

Navodi da to da ne treba da dolazi tako često u Sloveniju je shvatio kao pretnju i kaže da će smanjiti dolaske kod njegovih prijatelja i familije.

Vučić je objasnio da Slovenija vodi odvratnu politiku prema Srbiji i srpskom narodu.

"Ali ako sam bilo koga uvredio želim da se izvinim celokupnoj javnosti i narodu Slovenije, ali ne i političarima iz Slovenije. Nije strašno što sponzorišu Rezoluciju o Srebrenici, što ugrožavaju naš teritorijalni integritet. Pozvaću njihovu predsednicu u Beograd i Srbiju ako treba još jednom da se izvinim i kažem da nisam mislio na Slovence i njihov narod", naveo je predsednik Srbije. 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: