Politika 2

23.04.2024.

12:36

Oglasila se Brnabić: Sramota, sramota, sramota. Hiljadu puta sramota

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić reagovala na izjavu Vladete Jankovića, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda 2022.

Izvor: B92.net

Oglasila se Brnabić: Sramota, sramota, sramota. Hiljadu puta sramota
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Naime, Janković je rekao:

"Đilas je zvučao pesimistično, ali ova situacija realno gledajući nije uopšte loša za opoziciju. Ono što čeka Vučića u prvoj polovini maja, to su vrlo teški udarci - dočekaće ga Srebrenica, dočekaće ga članstvo Kosova u Savetu Evrope, dočekaće ga 3. maj, ta strašnja godišnjica. To je prilika da opozicija i slobodobljubivi građani iziđu na ulicu u tamnoj odeći i prošetaju gradom, nekoliko desetina hiljada njih, pa ćete videti kako će izgledati njegova izborna kampanja. Maj će doneti obrte koji će biti vrlo povoljni za opoziciju."

Na to je reagovala predsednica Skupštine Srbije koja je na svom nalogu na društvenoj mreži X napisala: "Sramota, sramota, sramota. Hiljadu puta: sramota".

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: