Politika 6

22.04.2024.

11:36

Grbović poručio Đilasu i Jovanoviću: Mi smo se odlučili za borbu

Raskol u koaliciji Srbija protiv nasilja produbljuje se iz dana u dan.

Izvor: B92.net

Grbović poručio Đilasu i Jovanoviću: Mi smo se odlučili za borbu
R.Z./ATAImages

Podeli:

Nova epizoda u drami opozicije odigrala se jutros u Narodnoj skupštini kada je Pavle Grbović jasno poručio Draganu Đilasu da su se oni odlučili za borbu.

"Imamo obavezu prema građanima i ne smemo da ih ostavimo na cedilu i zato smo odlučili da se borimo i zato ćemo se boriti do kraja", poručio je Grbović sa skupštinske govornice.

Više nego jasno je da su ove reči upućene doskorašnjem apsolutnom gazdi opozicije Draganu Đilasu i novopečenom zapanjaku Milošu Jovanoviću, koji je podsetimo inicirao izmene Zakona o lokalnim izborima te ih predstavio kao ultimatum sada već raspadnute koalicije Srbija protiv nasilja. On je u više javnih nastupa rekao da je rok za ove izmene 18. april, a kada je taj dan osvanuo i Ana Brnabić saopštila da prihvataju predlog opoizicije, po Đilasovoj naredbi Jovanović je morao da se povuče.

Ovo je na neki način i osveta Pavla Grbovića Draganu Đilasu za izbacivanje iz zajedničke poslaničke grupe iz koje je izleteo prošle nedelje kao grom iz vedra neba. Podsećamo, Grbovića i njegovih dvoje poslanika Đilas je najurio iz svoje poslaničke grupe pod izgovorom da je to odavno planirano, a sada je jasno da diktator Šilas ne trpi ni najmanju kritiku jer čim su se začuli glasovi o mogućem izasku na izbore od strane Grbovića, izleteo je iz zajedničke poslaničke grupe brzinom svetlosti.

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: