Sreda, 04.10.2023.

11:25

Grenel: Amanpur je bila ponižena, mi u Americi znamo...

Bivši izaslanik SAD za dijalog tzv. Kosova i Srbije Ričard Grenel kritikovao američku novinarku Kristijan Amanpur, koja je intervjuisala predsednika Srbije.

Izvor: Kosovo online

Grenel: Amanpur je bila ponižena, mi u Americi znamo...
EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Grenel je na svom nalogu na društvenoj mreži X naveo da Kristijan Amanpur reciklira stare teme i da ne sprovodi osnovna istraživanja.

Dodao je i da je bila ponižena u intervjuu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i saznala da Srbija traži još NATO trupa za region.

"Amanpur reciklira stare teme razgovora i ne uspeva da sprovede osnovna istraživanja. Mi u Americi znamo da je ona levičarka, a ne novinarka. Bila je ponižena kada je intervjuisala srpskog predsednika i saznala da Srbija traži još NATO trupa za region. Amanpur je, sećate se, pružala Merkelovoj decenije pomoći i utehe da se ugodi Putinu i njegovom gasovodu", napisao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: