Subota, 23.09.2023.

20:03

Smederevac ubio muškarca, pa pobegao iz zemlje: Otac i brat uhapšeni, oglasio se MUP

Policija u Smederevu identifikovala je N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu kod zelene pijace.

Izvor: Tanjug

Smederevac ubio muškarca, pa pobegao iz zemlje: Otac i brat uhapšeni, oglasio se MUP
Deposit/zeferli@gmail.com

Kako se sumnja, N. K. je šezdesetosmogodišnjem muškarcu zadao više ubodnih rana nožem, od kojih je on preminuo, saopštila je večeras PU Smederevo.

Pošto je policija došla do saznanja da je N. K. odmah po izvršenju krivičnog dela napustio Srbiju, za njim će biti raspisana potraga.

Uhapšeni otac i brat brutalnog ubice iz Smedereva

Otac i brat N. K. (44), osumnjičenog za ubistvo vlasnika lokala iz Smedereva Ž. I. (68), privedeni su po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, saznaje Telegraf.rs.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su zbog pomaganja u izvršenju zločina.

Oglasio se MUP

D. A. (43) i Đ. A. (76) iz Smedereva uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.

Oni se terete da su pomogli N. K. (44) iz Smedereva koji se sumnjiči da je 21. septembra izvršio krivično delo teško ubistvo, da prikrije tragove i sakrije sredstvo izvršenja, odnosno nož kojim je, kako se sumnja, izvršio teško ubistvo nad šezdesetosmogodišnjim muškarcem, saopštio je MUP Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: