Vučić: I Tadić i Đilas su imali decu u svim predizbornim spotovima VIDEO

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da ne želi da svoje političke protivnike spominje, već da govori o rezultatima rada.

Izvor: B92

Subota, 30.05.2020.

11:20

Vučić: I Tadić i Đilas su imali decu u svim predizbornim spotovima VIDEO
Foto: Epa, Koca Sulejmanovic

On je novinarima u Staroj Pazovi kazao da u predizbornom spotu SNS nema zloupotrebe dece, kako je to navela opozicija u pritužbi REM-u.

"Samo sam se pitao šta će da nađu, i u prošloj kampanji su samo naše spotove gledali. Ako zabrane nadležni organi, mi ćemo tu odluku prihvatiti", rekao je Vučić.

Kako je dodao, deca su bila i u predizbornim spotovima njegovih političkih protivnika.

"Onii su imali decu u skoro svim njihovim spotovima, i Tadić i Đilas i svi drugi. Važno je da imate saglasnost roditelja, mi imamo deklaraciju o saglasnosti roditelja", kazao je on.

Podsetimo, Stranka slobode i pravde (SSP) čiji je lider Dragan Đilas zahtevala je danas od Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da u roku od 24 časa zakaže vanrednu sednicu na kojoj će zabraniti emitovanje najnovijeg predizbornog spota Srpske napredne stranke.

Ta stranka je ocenila spot, u kome predsednik Srbije Aleksandar Vučić "zloupotrebljava maloletnu devojčicu u političke svrhe", svu decu u Srbiji dovodi u poziciju da postanu "medijske žrtve".

Nekima je, kaže, možda lakše da objasne neuspeh njegovih političkih protivnika tako što će reći da su oštećeni time što je Vučić u funkcionerskoj kampanji.

"Sigurno je u tome najveći problem, ne u mom radu i marljivosti i rezultatima i ne u njihovoj nesposobnosti i neradu, već zato što su oštećeni i što je nepravda", rekao je Vučić novinaru N1.

On je dodao da je novinar trebalo da pita evropskog komesara Olivera Verhejija da li je jučerašnje potpisivanje sporazuma o IPA fondu takođe bilo funkcionerska kampanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: