"Modelsica" Nevena: Želim da sa Veljom Ilićem menjam Srbiju

Želja mi je da doprinesem promenama u našoj zemlji koje propagira partija NS sa Velimirom Ilićem na čelu, kaže za "Blic" bivša članica grupe “Models” Nevena Adžemović, koja se nalazi na izbornoj listi Srpske napredne stranke za majske parlamentarne izbore. Modlsica je kandidat Nove Srbije, koalicionog partnera naprednjaka.

Info

Izvor: L.L. Andrejeviæ

Četvrtak, 22.03.2012.

13:40

Default images

"Pristupila sam Novoj Srbiji zato što sam želela da doprinesem boljem životu, ekonomskoj politici, boljoj budućnosti dece i zaposlenju građana. Mislim da u našoj zemlji ne može da bude gore stanje od ovoga. Sve je u opštem rasulu. Manjina koja je uz vlast živi dobro, a ostali su na rubu egzistencije. Mislim da treba da se popravi situacija na svim poljima", kaže Nevena.

Članica grupe poznate po atraktivnim spotovima i numerama poput "Pare, pare, pare" i "Šef stanice", dodaje da se nada poslaničkom mestu, ali da joj je "prvenstveno važno da pomogne narodu u Srbiji".

"Nadam se poslaničkom mestu. Volela bih, što da ne?! Ono što zaista priželjkujem jeste da pomognem ovom napaćenom narodu. Borićemo se svim silama za narod. O nekim daljim funkcijama nisam razmišljala", kaže Nevena Adžemović.

Nevena Adžemović je bila članica grupe "Models", zajedno sa svojom sestrom Ivanom Stamenković, poznatijom pod nadimkom Sindi. Bila je udata za biznismena Željka Jankovića, od koga se razvela.

Maja 2007. godine se udala za Srđana Adžemovića, bivšeg muža pevačice Lele Andrić, i iz tog braka ima četvorogodišnjeg sina Rastka. Autorka je knjige “Kako sačuvati srpski rod”, u kojoj deli savete protiv bele kuge.

Osim “modelsice” Nevene Adžemović, za koju se navodi da je ekonomista, sa estrade su na listi zastupljeni i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš i glumac Milan Nakov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: