Hronika 4

27.05.2024.

11:37

Oglasio se Vojin Mijatović: Juče u Beogradu je ubijen moj brat

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se o ubistvu mlađeg brata Đorđa, koji je tragično stradao u Beogradu.

Izvor: Blic.rs

Oglasio se Vojin Mijatović: Juče u Beogradu je ubijen moj brat
Shutterstock/vmargineanu

Podeli:

"Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla.

I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama, prenosi Srpska info.

Muškarac Đ.M. (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu zbog lopte.

Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju njegovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je čovek brutalno pretučen u jednom parku na Voždovcu.

"Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog," rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Do sukoba je došlo, kako je ispričao ministar, a prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

"Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje," rekao je Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.

"Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo," izjavio je Dačić za "Blic" TV.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati nerešen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu.

Kako je "Blicu" potvrđeno, Đ. M. je brat potpredsednika Vlade Bosne i Hercegovine.

O smrti Đ. M. se oglasilo i Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi lažu, Su-57 je beskoristan?

Vest da su ukrajinske oružane snage oborile ruski Su-57 predstavljena je kao “čudo”, ali sve je više onih koji tvrde da je ta letelica beskorisna.

13:53

19.6.2024.

1 d

Podeli: