Hronika 0

27.05.2024.

10:01

Oglasilo se Tužilaštvo: Potraga za osobama koje su nasmrt pretukle muškarca u Beogradu

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike dogadjaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo DJ.M. (37).

Izvor: Tanjug

Oglasilo se Tužilaštvo: Potraga za osobama koje su nasmrt pretukle muškarca u Beogradu
AstroStar/Shutterstock

Podeli:

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom DJ.M., kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Kako Tanjug nezvanično saznaje, reč je o rođenom bratu potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u Ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba izmedju nepoznatih lica i DJ.M., u kojem je DJ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Tužilaštvo će su saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog dogadjaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju, navedeno je u saopštenju

Oglasio se MUP

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: