Hronika 0

27.05.2024.

10:19

Brutalno ubijen brat Vojina Mijatovića

Muškarac koji je nastradao nakon tuče na Voždovcu je brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, prenose mediji.

Izvor: B92.net

Brutalno ubijen brat Vojina Mijatovića
Foto: AstroStar/Shutterstock

Podeli:

Đ. M. je preminuo nakon sukoba na terenu na Voždovcu, naveo je Telegraf.rs.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike dogadjaja i prikupi sve nephodne podatke i obaveštenja u vezi sa događajem od 26. maja 2024. godine na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru u Beogradu preminuo Đ. M. (37).

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Đ. M, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kazao je za "Blic" da se utvrđuju činjenice slučaja.

"Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog", rekao je Dačić.

"Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje", istakao je on.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: