Hronika 0

12.04.2024.

9:45

Muk u Zlotu: Policija na novim lokacijama

Uprkos svakodnevnim naporima pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova telo ubijene Danke Ilić (2) iz Banjskog Polja, kod Bora, nije pronađeno ni posle sedmog dana potrage.

Izvor: Blic.rs

Muk u Zlotu: Policija na novim lokacijama
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

Podeli:

Juče je sahranjen D. D., brat optuženog za ubistvo D.D., koji je preminuo u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog sumnje da je bratu pomogao da premesti telo devojčice.

Na sahranu mu nisu došli ni otac, koji se u pritvoru nalazi zbog sumnje da je bio saučesnik, ni brat, glavni osumnjičeni koji radi u JKP "Vodovod" i koji je priznao ubistvo.

Potraga za telom devojčice Danke Ilić (2) iz Bora traje već danima, a kako "Blic" saznaje, sada se proveravaju svi šahtovi i rezervoari koji su aktivni ili neaktivni i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo D.D.i S. J. radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme.

U selu Zlot zavladala je sablasna tišina, a meštani su se pozatvarali u kuće. Od 26. marta, kada je nestala Danka Ilić, a i kasnije kada se saznalo da je svirepo ubijena, Borom i okolnim selima vlada muk. Zbog toga, diskoteke u Boru su za vikend bile zatvorene, a i građani su otkazivali privatne proslave u znak solidarnosti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: