Hronika 7

11.04.2024.

15:16

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke sahranjen u limenom kovčegu; Policija blokirala groblje

D. D., koji je uhapšen jer je pomogao bratu D. i S. J. da se reše tela dvogodišnje Danke Ilić (2) iz Bora, sahranjen je na Novom groblju u Zlotu.

Izvor: Blic.rs

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke sahranjen u limenom kovčegu; Policija blokirala groblje
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr

Podeli:

Telo D. D. je dopremljeno iz Niša, gde je bilo na obdukciji kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prema prvim informacijama, on je preminuo od posledica infarkta.

Policija je pre i tokom sahrane blokirala groblje u Zlotu.

Na porodičnoj kući u Zlotu okačena je umrlica.

Iznet je krst, kao i venci. D. D. je sahranjen u limenom kovčegu, navodi Telegraf.

Sahrani nije prisustvovao otac R. D. koji je takođe osumnjičen da je pomogao S. i sinu D. da se reše tela i kojem je, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, određen pritvor u trajanju od 30 dana. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Osim oca, sahrani nije prisustvovao ni njegov brat D. D,  koji je glavni osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice. On je priznao da je devojčicu ubio, a nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, nalazi se u pritvoru.

Preminuo tokom zadržavanja

D. D.  je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru. On je priznao da je pomogao bratu, koji je ujedno i glavni osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), da se reši tela dvogodišnje Danke.

Kako je "Blic" pisao, brat D. D. je u policiji nabrojao 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo, međutim policija na tim mestima nije pronašla ništa.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: