Hronika 3

04.04.2024.

19:08

Zbog ovoga se hitno oglasio MUP: Poruke unele paniku

Povodom informacija koje se šire na društvenim mrežama da će jedan od tržnih centara u Srbiji navodno biti meta terorističkog napada, MUP ističe da plasiranje netačnih informacija predstavlja krivično delo.

Izvor: Kurir.rs

Zbog ovoga se hitno oglasio MUP: Poruke unele paniku
TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg

Podeli:

"Dobila sam info od koleginice čiji brat radi u vojsci da se priča da će ovih dana, a posebno sutra, možda doći do terorističkog napada u nekom tržnom centru. Da li je tačno ili ne, ne znam. Ali za svaki slučaj povedite računa. Javite kome treba," glasi jedna od poruka zbog kojih se oglasio MUP.

"Njena drugarica radi u BIA, i javila joj je da kaže svojoj porodici da postoji šansa da u narednih nedelju dana bude teroristički napad u Beogradu, da se izbegavaju javna mesta" glasi druga poruka.

"Radnici Telekoma do ponedeljka ne idu na posao i dobili su obaveštenje da ni slučajno ne idu u šoping centre, a od drugarice majka koja je na visokoj funkciji u MUP-u je potvrdila informaciju, da se sumnja da će sutra ili za vikend biti izvršen teroristički napad," glasi naredna poruka.

Podsetimo, MUP je pozvao građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o potencijalno ugroženoj bezbednosti o tome obaveste policiju.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: