Hronika 15

04.04.2024.

18:43

Hitno se oglasio MUP: Svi koji šire paniku biće procesuirani

Povodom informacija koje se šire na društvenim mrežama da će jedan od tržnih centara u Srbiji navodno biti meta terorističkog napada, oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izvor: B92

Hitno se oglasio MUP: Svi koji šire paniku biće procesuirani
Shutterstock/ANDRANIK HAKOBYAN

Podeli:

Ministarstvo ističe da plasiranje netačnih informacija kojima se uznemirava javnost i širi panika predstavlja krivično delo i da će svi koji šire paniku biti procesuirani u skladu sa zakonom.

"Pozivamo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o potencijalno ugroženoj bezbednosti o tome obaveste policiju," saopštio je MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova podseća da je na svim javnim mestima na kojima se okuplja veći broj građana pojačno prisustvo pripadnika policije u cilju očuvanja bezbednsoti i sigurnosti građana.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: