Društvo 0

24.05.2024.

19:07

Stiže nevreme: Ovi krajevi su na udaru

U većem delu Srbije u ovom času se razvedrilo, pa preovladava sunčano i toplo vreme. Ipak, u delovima zemlje i dalje ima nestabilnosti.

Izvor: Telegraf.rs

Stiže nevreme: Ovi krajevi su na udaru
Shutterstock/Julia Sudnitskaya

Podeli:

Do kraja dana lokalni pljusak s grmljavinom očekuje se ponegde na severozapadu i severu Bačke i to uglavnom na širem području Sombora.

Lokalnih pljuskova s grmljavinom biće i na južnim padinama Kopaonika i ponegde na Kosovu i Metohiji, a lokalno još i na istoku Srbije.

Dobra vest je da se ne očekuje opasnost od grmljavinskih oluja i nepogoda.

Inače, ranije tokom poslepodneva centralni i jugoistočni predeli Srbije, Pomoravlje i deo Podrinja bili su na udaru jačih grmljavinskih oluja i nepogoda s vrlo obilnim pljuskovima. Lokalno je bilo grada i jačih gromova, a palo je i više od 30 litara kiše po kvadratnom metru.

Trenutno smirivanje vremena biće uvod u znatno stabilniji i topliji vikend pred nama.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

33 min

Podeli: