Ashe je novi Overwatch heroj!

Večeras nam je na BlizzConu predstavljen i novi Overwatch heroj, i to je Ashe, vođa bande zvane Deadlock Gang.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 02.11.2018.

21:18

Ashe je novi Overwatch heroj!

Povodom njenog dolaska dobili smo i novi kratki animirani Overwatch video pod nazivom “Reunion” u kome ona i njen stari “kolega” McCree imaju neke nerazjašnjene račune. Video je odličan, kao uostalom i svaki sinematik koji nam stigne iz Blizzarda, i posebno nam se sviđa što ima taj vestern šmek, sa sve vrhunskom muzičkom podlogom.

Upravo će gangster robot Bob iz animacije, koju možete pogledati ispod, biti njen Ultimate, kao njen veliki zaštinik. Ostatak njenih osobina pročitajte na zvaničnoj stranici heroja, prateći ovaj link.

Reunion nam je otkrio i još neke druge zanimljive karaktere, koji će nam doći možda nešto kasnije, tako da vam sada ostaje još samo da i vi uživate u ovom kratkom filmu: Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: