Cloud 9 potvrdio novog člana ekipe

Dvadesetčetvrogodišnji Šveđanin je zvanično postao novi član severnoameričke organizacije nakon što je bio na probi poslednjih par nedelja.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 09.08.2018.

14:01

Cloud 9 potvrdio novog člana ekipe

Cloud 9 je već duže vreme u naglom padu forme, pa su pali sa samog vrha svetske scene na 20. mesto na rang listi. Otkad je Stewie2k napustio tim, zabaležili su samo jednu pobedu na svim turnirma na kojima su učestvovali. Prvo je u tim došao FNS, ali on se nije dobro snašao i brzo je bio zamenjen. Nakon njega u tim je došao bivši član mousesportsa Martin “STYKO” Styk, koji je i dalje u timu kao probni igrač, ali se ne zna još da li će on potpisati ugovor sa osvajačem ovogodišnjeg mejdžora u Bostonu.

Kada je pre skoro mesec dana Tarik “tarik” Celik, IGL i jedan od najboljih amerčkih igrača prešao u redove MIBR, Cloud 9 je tražio novog vođu ekipe. Maikil “Golden” Selim je doveden na probu, a po izjavama Jack-a Etiena, izvršnog direktora organizacije, svi u timu su odušljeveni njegovim profesionalizmom i stilom igre, pa je samim tim potpisao ugovor.

Golden je bio član fnatic akademije pre nego što je prešao u prvi tim na leto 2017. Sa njima je osvojio IEM u Katovicama, ali nakon dolaska Xizt-a u tim za njega nije ostalo puno mesta pošto je izgubio ulogu IGL, a samo mesec dana kasnije dolaskom Drakena je bio prebačen na klupu.

Sastav Cloud 9-a sada čine

Timothy “autimatic” Ta
Will “RUSH” Wierzba
Tyler “Skadoodle” Latham
Maikil “Golden” Selim

A još ćemo videti da li će Styko zvanično postati peti član ekipe.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: