Vlada ”Cold Heart” Stanković bez poraza obezbedio plasman u drugu fazu IeSF takmičenja

Srpski Tekken 7 reprezentativac, Vlada ”Cold Heart” Stanković je grupnu fazu regionalnog IeSF takmičenja odradio bez greške, pa je sa tri pobede iz isto toliko mečeva obezbedio prvo mesto grupu i plasman u drugu fazu!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 29.09.2021.

13:22

Vlada ”Cold Heart” Stanković bez poraza obezbedio plasman u drugu fazu IeSF takmičenja
Foto: SESE

Na regionalnom Tekken 7 turniru takmičilo se 12 igrača, koji su podeljeni u četiri jednake grupe. Naš predstavnik se našao u grupi A, zajedno sa reprezentativcima Bosne i Hercegovine, Turske i Slovačke. Za razliku od ostalih kvalifikacija, gde bi se svakog dana igrao samo po jedan meč, Vlada je već sinoć imao prilike da odigra tri.

Vlada je poznat kao najbolji igrač iz Srbije i jedan od najboljih u regionu, što se i videlo sinoć u njegovoj igri. On je uspeo da ostvari perfektan rezultat u grupi i da zabeleži pobede u sva tri okršaja, zbog čega je kao prvoplasirani obezbedio plasman u drugu fazu.

Tamo će se igrati tzv. Round Robin format, što znači da će svako sa svakim odigrati po jedan meč. Tri najbolja takmičara će obezbediti plasman na veliku završnicu koja će se krajem godine održati u Izraelu. U drugoj fazi se nalaze: Srbija, Turska, Grčka, Poljska, Hrvatska i Izrael.

Želimo Vladi puno sreće u nastavku takmičenja, a za sve ostale informacije o ovom turniru, možete zapratiti našu stranicu! Intervju sa Vladom ”Cold Heart” Stankovićem možete pročitati na sledećem linku!

Izvor: RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: