Esports B92.net

Virdžil van Dajk postao ambasador Tundra Esportsa

Zvezda Liverpula i Premijer Lige i jedan od najboljih štopera na svetu, Virdžil van Dajk, postao je ambasador britanske esports organizacije, Tundra Esports!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Photo by Paul Ellis/Pool via Getty Images
Photo by Paul Ellis/Pool via Getty Images

Tundra je osnovana 2019. godine i trenutno nastupa na tri scene: Dota 2, Fortnite i FIFA. Ovo partnerstvo će dovesti do toga da van Dijk diverzifikuje svoj portfolio, istovremeno podržavajući i razvijajući Tundru kako bi postigao svoje poslovne ciljeve, uključujući razvijanje najboljih talenata u esportu širom sveta.

Holanđanin igra video igre od detinjstva i u slobodno vreme ne krije da voli da odigra partiju Fife i Fortnite-a, što znači da i nije baš veliko iznenađenje što je odlučio da investira u esport.

Kako bi proslavili partnerstvo sa van Dajkom, organizacija čije je sedište u Londonu, objavila je muzički video klip sa naslovom ”OUTPLAYED” u kojem se pojavljuje i poznati fudbaler. Izvođač kojeg možemo videti u spotu zove se P Money, koji je i sam jedan od ambasadore Tundre.

Vlasnik i suosnivač Tundre Maksim Denim opisao je van Dijkov dolazak u Tundru kao „veliki trenutak“. Denim je rekao da organizacija može mnogo da nauči iz sporta i da će Holanđaninov uticaj biti „neprocenjiv“.

Van Dajk je najnovija fudbalska zvezda koja se pridružila univerzumu esporta, prateći trend koji su postavili drugi sportisti kao što su Geret Bejl, Antoan Grizman, Kazemiro i Serhio Aguero.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.