Puma predstavila gejming ”čarape”

Poznati nemački brend sportske opreme je na svoj način upravo uspeo da se ubaci u gejming industriju, tako što je predstavio ”Active Gaming Footwear”, čarape dizajnirane za esports.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 20.12.2019.

17:24

Puma predstavila gejming ”čarape”

Izvor: RUR Esports

”Kreirane za gejmere na konzolama, ove čarape će biti samo prve u nizu Active Gaming Footwear kolekcije”, izjavila je Puma na svom sajtu. ”Dizajnirane su za zatvoreni prostor i arene, pružaju besprekornu udobnost i mogu da se prilagode različitim aktivnim režimima igranja”.

Da budemo precizni, ova ”čarapa” je više udobna patika nego čarapa za koju Puma kaže da ima slojevitu mrežnu unutrašnjost za prozračnost i udobnost. Ipak, osim diskutabilnog izgleda, verujemo da će i cena od $100 odbiti veliki broj kupaca, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo koji će sledeći Pumin proizvod ući u ovu kolekciju. https://youtu.be/TFXoTc3dvco

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: