Esports B92.net

Evropsko prvenstvo u fudbalu stiže u EA FC 24 kao besplatni update za igru

Svi koji igraju Ultimate Team će dobiti specijalne nagrade.

RUR
Podeli
Foto: EA Sports
Foto: EA Sports

EA Sports i UEFA su zvanično najavili partnerstvo za sledeću godinu, u sklopu kojeg će izdati besplatni, Euro 2024 update.

Svi igrači koji budu igrali Ultimate Team do 16. januara dobiće jednog igrača na poklon, ali sa ovim karticama nećete moći da se menjate: Džek Griliš, Usman Dembele, Federiko Kjeza, Florijan Virc, Virgil van Dajk i Alvaro Morata.

Pored toga, EA FC će postati zvanična platforma za UEFA eEuro esports program. U sklopu ovog programa takmičiće se najbolji EA FC igrači iz svih krajeva Evrope, koji će predstavljati svoje nacionalne timove na godišnjim turnirima.

Iako ni EA ni UEFA još nisu potvrdili, igrači će verovatno moći da igraju Evropsko prvenstvo u fudbalu u sklopu EA FC 24, kao i ranije. Međutim, posle ove najave sigurno je da Euro 24 nećemo moći da igramo u eFootball-u.

Euro 2024 update će biti dostupan sledećeg leta za sve EA FC 24 platforme – Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC i Nintendo Switch.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. će biti 17. Evropsko prvenstvo i održaće se u Nemačkoj, od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Igraće se na ukupno 10 stadiona koji se nalaze u 10 gradova širom Nemačke.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.