Esports B92.net

Blizzard otvorio modernu Esport arenu u Los Anđelesu

U vikendu za nama svečano je otvoren drugi objekat u Americi koji je specijalizovano dizajniran kao arena za esport događaje.

nikola savić klan rur
Podeli

Blizzardu je ovo druga esport arena, prvu je otvorio na Tajlandu ranije ove godine.

Ideja ovih arena je da omoguće najbolje moguće uslove za gledanje i produkciju vrhunskih esport događaja i takmičenja u popularnim esport naslovima Blizzarda kao što su StarCraft 2, Overwatch, HotS i Hearthstone.

Arena zaista izgleda veoma sjajno i kvalitetno, u šta se i sami možete uveriti kada pogledate slike koje možete pronaći na ovom linku.

.

Ostalo

HARDWARE: Logitech G613 – profesionalna bežična tastatura

Poslednjih godina vidimo eksploziju mehaničkih tastatura na tržištu proizvoda namenjnih gejmingu i eSportu, prosto kao da više niko ni ne može da se igra na standardnoj, membranskoj, tastaturi. S druge strane Logitech promoviše svoju bežičnu Lightspeed tehnologiju koja omogućava iste performanse periferija kao i kroz kabl i tako smo dobili svojevrstan prvenac – mehaničku bežičnu tastaturu G613

Ostalo utorak 17.10. 15:58 Komentara: 3

Esports naišao na nove probleme u svom proboju na Olimpijadu

Najnovija disciplina koja nas sve opčinjava a mogla bi postati Olimpijska, esports, naišao je na novu prepreku u svom proboju na najelitnije globalno, sportsko takmičenje. Iako je lobiranje iza esports disciplina dovoljno jako, a kvaliteti ovih igrača prepoznati, predsednik IOC (međunarodni olimpijski komitet), Tomas Bah je izjavio da najveći problem sada predstavlja količina nasilja u nekim igrama.

Ostalo sreda 30.08. 15:09 Komentara: 9

MSI vs PGL Major vs TI7 – šta se najviše gledalo?

Sajt esportscharts objavio je statistike sa najvećih turnira LoLa, Dote i CS:GO. Na crtu su stali PGL Major Krakow, The International 2017 i Mid-Season Invitational. Neki kažu da ovo poređenje nije fer za LoL, jer je World Championship dosta veći i popularniji turnir, ali on će se održati tek septembra. Za sada je MSI uzet za poređenje, ali ni on nije ništa lošiji.

Ostalo sreda 16.08. 01:57 Komentara: 3
strana 1 od 15 idi na stranu