G2 razbio MAD Lionse, osvojio LEC Winter Split 2023!

Sa svojim dominantnim stilom igre, neverovatnim draftovima i savršenim timskim radom, G2 Esports League of Legends sastav je osvojio ovogodišnji LEC Winter Split i novčanu nagradu od 40.000€, plasiravši se za LEC Finals 2023 i Mid-Season Invitational! Svaka čast!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 28.02.2023.

11:47

G2 razbio MAD Lionse, osvojio LEC Winter Split 2023!
Foto: Riot Games

U velikom finalu Splita sastali su se G2 Esports i MAD Lions. Iako su imali marginalno bolje rezultate tokom sezone, MAD Lionsi su plejof započeli iz lower bracketa, gde su morali da savladaju SK Gaming i KOI kako bi zakazali finalni meč protiv G2 Esportsa.

U BO5 završnici se u startu videlo da je G2 daleko ubedljivija ekipa – svojom dominantnom igrom su počistili MAD Lionse na prve dve mape, i tako osigurali meč poen za ceo Winter Split. MAD Lionsi nisu klonuli duhom međutim – pokušali su da iskoriste svaku priliku koja im se ukazala, ali uprkos tome nisu uspeli da se izbore sa svojim protivnicima, koji su svaki okršaj uspešno preokrenuli u svoju korist.

Poslednja partija u velikom finalu se pomalo odužila, ali je G2 na kraju stavio tačku na duel sa rezultatom 3-0, osvojivši svoju desetu LEC titulu, kao i plasman za MSI 2023.

Prvi Split godine se tek završio, ali posle kraćeg predaha počinje Spring Split, već 11. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: