Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Team Secret je odlučio da ode na produženu pauzu nakon The Internationala, zbog čega će propustiti prvi Major/Minor sezone. Ipak, mesec dana pre početka kvalifikacija za drugi Major, Team Secret je odlučio da predstavi potpuno osveženu petorku.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 05.11.2019.

00:02

Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Kao što je bilo i očekivano, ekipu je napustio Jeik ”MidOne” Ženg, koji je bio član ove organizacije više od 3 godine, a na njegovu poziciju prebačen je Poljak, Mihal”Nisha” Jankovski, koji je pretodno igrao na poziciji broj 1. S obzirom da je onda njegova pozicija ostala prazna, predstavljen je Lase ”MATUMBAMAN” Urpalainen, kao novi igrač. Bivši član Liquida i Chaosa vraća se na veliku scenu i to u malo izmenjoj poziciji, pošto je i on da sada igrao uglavnom na midlejnu.

To nije jedini osvajač Internationala koji je pojačao ovu petorku, pošto je i bivši trener Team Liquida, Li ''Heen'' Gon takođe potpisao ugovor, umesto SunBhie-a, koji je obavljao tu funkciju poslednje 2 godine.

Iako je danas predstavljena ova petorka, njihovi fanovi će morati još malo da sačekaju, pošto će svoj prvi oficijelni meč odgrati tek 1. decembra kada i zvanično započnu kvalifikacije za drugi Major. Nakon toga, sredinom decembra, otputovaće u Singapur, gde će im biti prvi LAN turnir u ovoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: