eSports

Utorak, 22.11.2022.

12:15

Level UP i Team Balkan osigurali plasman u plejof CEE Dota 2 šampionata

Predstavnici Srbije na evropskom CEE Dota 2 šampionatu, Team Balkan i Level UP, ovog vikenda uspeli su da se plasiraju u plejof fazu turnira. Sada sledi osmina finala, koja počinje u subotu, 26. novembra.

Izvor: RUR

Level UP i Team Balkan osigurali plasman u plejof CEE Dota 2 šampionata
Foto: CEE

Grupe su se igrale u BO1 formatu sa duplom eliminacijom, gde su i Team Balkan i Level UP uspeli da obezbede dalji plasman bez i jednog poraza.

U grupi H, Team Balkan je prvo savladao albansku ekipu Team Divinity, a potom i Letonce Broke Boys.

teambalkan-grupe-fPrintscreen: CEE

Level UP je u grupi D pobedio bugarski sastav BattleCupExperts, a zatim i Albance Blink Esports kako bi obezbedio plasman u dalju fazu takmičenja.

levelup-grupe-fPrintscreen: CEE

Plejof počinje u subotu, 26. novembra, i trajaće do nedelje, 4. decembra. Žreb za plejof bi trebalo da bude uskoro objavljen – nadamo se da se naši reprezentativci biti na suprotnim stranama! Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Mečeve Level UP-a i Team Balkana možete pogledati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Na CEE Champions 2022 powered by INTEL turniru opstalo je još samo 16 ekipa, koje će narednog vikenda nastaviti borbu za nagradni fond od 10.000$.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: