Dota 2 TI11 Battle Pass je stigao: 2 Arcane, 2 Persone i još mnogo toga

Valve je konačno isporučio ovogodišnji Dota 2 Battle Pass. Iako dolazi sa dva Arcana skina i dva Persona skina, sadržaj Battle Pass-a je pomalo oskudan. Hajde da vidimo šta nam je Valve spremio.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 02.09.2022.

15:01

Dota 2 TI11 Battle Pass je stigao: 2 Arcane, 2 Persone i još mnogo toga
Foto: Valve

U fokusu Battle Pass-a su Faceless Void i Razor Arcane, čiji dizajn je inspirisan njihovim modelima iz Warcraft III – Faceless One i Lightning Revenant. Faceless Void Arcana – Clazsian Apostasy – je dostupna već sada, dok će Razor Arcana – Voidstorm Asylum – izaći tek u ”drugom delu” Battle Pass-a. Po običaju, Arcane se nalaze na abnormalno visokim levelima. Void je tako na 495. levelu, dok je Razor na 383.

Na 296. levelu nalazi se Persona skin za Phantom Assassin, Exile Unvailed, koji je pretvara u muškarca. Na 148. levelu nalazi se Crystal Maiden Persona, Conduit of the Blueheart. Ova Persona takođe izlazi u drugom delu Battle Pass-a.

crystal-maiden-arcana-dota2Foto: Valve

Tu su i Immortal Treasure kovčezi – u prvom se nalaze skinovi za Centaura, Enchantress, Templar Assassin, Venomancera, Meepa, Bristlebacka i Hoodwink. Drugi kovčeg izlazi u drugom delu.

Sa Battle Pass-om dolaze i novi wardovi, kule, kurir, sprejovi, emotikoni, chat wheel zvuci, tauntovi za Bloodseekera, Sand Kinga, Tidehuntera, Chena i Abaddona, i još mnogo toga. Za listu svih nagrada posetite ovaj link.

tide-taunt-dota2-2Foto: Valve

Prvi deo Battle Pass-a će trajati od 1. septembra do 2. novembra, a drugi od 3. novembra do 12. januara. Sa drugim delom dolazi i specijalan Diretide event.

Battle Pass će vas koštati $9,99, 50 levela $29,35, a 100 levela $44,99. Pored početnih 1,6 miliona, u vreme pisanje ovog teksta Battle Pass je prikupio 5.455.593 miliona dolara.

Kako vam se dopada Battle Pass?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: