Dota 2 TI10: OG i T1 izbegli tajbrejk, EG pao u lower bracket

Pri kraju smo grupne faze Dota 2 International šampionata, a ekipe grupe A su zaključale svoju poziciju u plejofu, i to bez i jednog tajbrejk meča. Mečevi grupe B su još uvek u toku.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Nedelja, 10.10.2021.

19:22

Dota 2 TI10: OG i T1 izbegli tajbrejk, EG pao u lower bracket
Foto: Valve

Danas je poslednji dan grupne faze, a ujedno i odlučujući trenutak za mnoge timove na TI-ju. Grupa A je jutros izgledala ovako:

dota-ti-gAPrintscreen: Liquipedia

Invictus Gaming je već osigurao upper bracket plejofa, Alliance i Aster su definitivno završili u lower bracket-u, dok je Thunder Predator završio učešće na turniru. Ostalo nam je samo da vidimo koje od preostalih 5 ekipa će se zauzeti poslednja 3 upper bracket slota.

Virtus.pro je bio ubedljiv protiv Astera, i vrlo brzo zauzeo drugo mesto u grupi. T1 je dokrajčio Thunder Predator sa rezultatom 2:0, dok je OG bio izjednačen sa Invictus Gaming-om. Sudbina cele grupe je pala u ruke EG-ja i Undying-a.

Undying je već bio zaključan u lower bracket, tako da im pobeda protiv EG-ja nije mnogo značila. S druge strane, EG bi sa 2:0 pobedom osigurao tajbrejk sa T1-om i OG-jem za slot u upper bracket-u.

dota-ti-gA-2Printscreen: Liquipedia

Suprotno svim očekivanjima, Undying je uspeo da uzme jednu pobedu u okršaju protiv Arteezy-ja i družine, i tako ih odvukao u lower bracket. Grupa A sada izgleda ovako:

dota-ti-gA-finalPrintscreen: Liquipedia

Mečevi grupe B su još uvek u toku. The International Dota 2 šampionat možete gledati na zvaničnom Dota 2 TI Twitch kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: