Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?

Da li je ovo jedini razlog?

eSports

Izvor: RUR

Utorak, 27.02.2024.

19:18

Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?
Foto: Valve

Početkom februara je izašao A Call to Arms update, zajedno sa prvom Counter-Strike 2 kutijom, Kilowatt Case. Igra je u ovom periodu zabeležila veliki skok u broju igrača, što pokazuje da je ”kozmetika” bar delimično zaslužna za uspeh kantera. Na redditu je nedavno počela diskusija na ovu temu, gde su neki korisnici bili posebno surovi.

”Budimo realni, tržište skinova i kockanje održavaju ovu igru u životu. Da Counter-Strike ima normalnu in-game prodavnicu, igra bi se odavno raspala, posebno u periodima kada Valve nije radio apsolutno ništa”.

cs2-kilowatt-case-player-count-steam-24-1Printscreen: SteamDB

Postoji ogroman broj FPS igara sa mikrotransakcijama, ali nijedna ne može da se poredi sa kanterom. Tržište CS skinova je ozbiljna stvar, posebno ako uzmemo u obzir koliko novca tamo svakodnevno cirkuliše. Ipak moramo istaći da je A Call to Arms update takođe doneo veliki broj poboljšanja na tehničkom planu, što je sigurno bio faktor za povećanje broja igrača.

Kilowatt Case je doneo 17 novih skinova, uključujući ultra retki Kukri nož i prvi Zeus skin ikada. Case možete dobiti putem nedeljnih dropova ili ga kupiti na Steam Community marketu.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: