Esports B92.net

Nexa se vratio kod NiKa i huNtera!

Nemanja ”nexa” Isaković se sinoć i zvanično vratio u G2 Esports, ali ovoga puta ne i kao IGL!

RUR
Podeli
Foto: G2 Esports
Foto: G2 Esports

Nexa je potpisao za OG iz u januaru 2022. godine, kao deo dogovora kojim je Aleksi “⁠Aleksib⁠” Virolainen krenuo u suprotnom smeru. Uspeo je da pomogne organizaciji da se domogne svog prvog plasmana na jedan Major, kada im je to pošlo za rukom u Rio de Žaneiru prošle godine.

U februaru, nexa se povukao iz startne postave OG-a iz neotkrivenih razloga, propustivši brojne turnire, uključujući BLAST.tv Paris Major. U tim se vratio tek na leto, kada je OG doveo čak tri nova igrača!

Novi tim nije uspeo da zabeleži očekivane rezultate, pa samim tim nije iznenađenje što je organizacija donela odluku da napravi više promena. Ipak, što se Nemanje tiče, malo ko je očekivao da će se on ponovo naći u priči sa G2 Esportstom, ali ne možemo reći da nam se ne dopada ideja što su Nexa, huNter i NiKo ponovo zajedno!

Njih trojica su zajedno ranije već nosili dres G2 Esportsa i za to vreme su uspeli da naprave nekoliko sjajnih rezultata, ali im je nedostajalo ono najvažnije, a to su bili trofeji. Sada je vreme da se te greške isprave i nadamo se da je ovo početak uspešne saradnje!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.