Jks uskoro potpisuje za G2 Esports

Kako navode 1pv.fr i Dexerto, G2 Esports je pronašao zamenu za Sedrika ”JACKZ” Auga, a to je jedan od najboljih australijskih igrača i bivši igrač Complexity-a, Džastin ”jks” Sevidž!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 27.07.2022.

19:01

Jks uskoro potpisuje za G2 Esports
Foto: G2 Esports

Prošle nedelje smo pisali da su Aleksi ”aleksib” Virolainen i JACKZ na izlaznim vratim G2 Esportsa, koji već mesecima unazad igra znatno ispod očekivanog nivoa. Pošto je po završetku ESL Cologne turnira zvanično počela letnja pauza, ovo je idealan trenutak za mnoge nezadovoljne organizacija da naprave promene, pošto će igrati dobiti dodatno vreme da se upoznaju i pripreme za nastavak sezone.

Samim tim, Nikola “NiKo” Kovač, Nemanja “huNter” Kovač i Ilja “m0NESy” Osipov su jedini preostali igrači na spisku, pa trener Remi “XTQZZZ” Kuoniam ima pune ruke posla da pronađe adekvatne zamene!

Jks je verovatno i najbolji igrač na svetu koji je u ovom trenutku bez ekipe, iako je i dalje pod ugovorom Complexity-a. Nema sumnje da se radi o kvalitetnom igrači, koji već dugo zaslužuje priliku u jednoj ovakvoj ekipi. To je pokazao još jednom kada je igrao kao zamena za FaZe tokom IEM Katowice, turnira, koji su takođe osvojili.

Odlaskom JACKZ-a, jks bi najverovatnije preuzeo ulogu Entry-a, što znači da G2 i dalje traži novog IGL-a, što je uloga koju je do skor imao Aleksib. Ukoliko se ovaj transfer obistini, ko bi po vama bio idealno peto pojačanje za G2?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: