Esports B92.net

Jks uskoro potpisuje za G2 Esports

Kako navode 1pv.fr i Dexerto, G2 Esports je pronašao zamenu za Sedrika ”JACKZ” Auga, a to je jedan od najboljih australijskih igrača i bivši igrač Complexity-a, Džastin ”jks” Sevidž!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: G2 Esports
Foto: G2 Esports

Prošle nedelje smo pisali da su Aleksi ”aleksib” Virolainen i JACKZ na izlaznim vratim G2 Esportsa, koji već mesecima unazad igra znatno ispod očekivanog nivoa. Pošto je po završetku ESL Cologne turnira zvanično počela letnja pauza, ovo je idealan trenutak za mnoge nezadovoljne organizacija da naprave promene, pošto će igrati dobiti dodatno vreme da se upoznaju i pripreme za nastavak sezone.

Samim tim, Nikola “NiKo” Kovač, Nemanja “huNter” Kovač i Ilja “m0NESy” Osipov su jedini preostali igrači na spisku, pa trener Remi “XTQZZZ” Kuoniam ima pune ruke posla da pronađe adekvatne zamene!

Jks je verovatno i najbolji igrač na svetu koji je u ovom trenutku bez ekipe, iako je i dalje pod ugovorom Complexity-a. Nema sumnje da se radi o kvalitetnom igrači, koji već dugo zaslužuje priliku u jednoj ovakvoj ekipi. To je pokazao još jednom kada je igrao kao zamena za FaZe tokom IEM Katowice, turnira, koji su takođe osvojili.

Odlaskom JACKZ-a, jks bi najverovatnije preuzeo ulogu Entry-a, što znači da G2 i dalje traži novog IGL-a, što je uloga koju je do skor imao Aleksib. Ukoliko se ovaj transfer obistini, ko bi po vama bio idealno peto pojačanje za G2?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.