Counter Strike ima novog kralja!

Nakon sinoćnjeg finala u Katovicama Counter Strike je dobio novog kralja!

eSports

Izvor: RUR

Ponedeljak, 12.02.2024.

19:02

Counter Strike ima novog kralja!
Foto: Valve

U velikom finalu IEM Katowice turnira Team Spirit je savladao FaZe Clan rezultatom 3-0, a meč će ostati upamćen po kraljevskoj partiji Danila ”donk” Kriškoveca. Ovaj sedamnaestogodišnji momak je odigrao turnir kakav nikada ranije nismo videli. Uspeo je da zabeleži individualne brojke kakve S1mple, a ni ZywOo nikad nisu uspeli da upišu.

Od prvog dana kako je kročio u Katovice, briljirao je na svakoj odigranoj mapi, pa je tako već od samog starta bilo jasno da je Team Spirit zreo za trofej. Kako je turnir odmicao, Spirit i donk su delovali sve bolje, što je sinoć rezultatiralo prvim trofejom ove veličine za rusku ekipu kada je u pitanju Counter Strike.

Donk je tokom tri odigrane mape u finalu ostvario neverovatan skor od 82-40! Faze nije imao šanse!

Ako nastavi s ovakvim performansama, ne mogu ni da zamislim šta sve Team Spirit može postići. Ipak, za takve spekulacije je još prerano.

Sada je pred nama prvi CS2 Major, pa ćemo videti da li će nastaviti ovakvim tempom. Ako to bude slučaj, sumnjam da će iko moći da ih zaustavi!

Koji su vaši utisci o ovom neverovatnom nastupu mladog Rusa? Da li Counter Strike ima novog kralja?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: