Novi "model": Bentli za 550 dolara VIDEO

Moguće je ukloniti i naslon za leđa, sklopivi zaštitni pokrivač, ručku za guranje i sigurnosne pojaseve.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.03.2021.

12:41

Novi
Foto: Profimedia

Britanska fabrika automobila Bentli (Bentley) poznata je po luksuznim i skupocenim automobilima, a jedan od njihovih najnovijih modela košta samo 550 dolara.

No, u ovom slučaju reč je o vozilu na tri točka, odnosno o dečjim kolicima lansiranim pod nazivom "Bentley Trike", koja proizvođač opisuje kao kombinaciju "elegancije, funkcionalnosti i visokoprilagodljivog dizajna", piše portal Motor1.

Kolica su dostupna u bojama iz Bentlijeve palete i namenjena su deci staroj najmanje godinu dana.

Sedalo se može okrenuti za 180 stepeni jednostavnim pritiskom na dugme, a kako dete raste, oslonci za stopala mogu se prilagođavati i na kraju u potpunosti ukloniti da bi se detetu omogućio pristup pedalama pa kolica istovremeno imaju i funkciju bicikla.

Moguće je ukloniti i naslon za leđa, sklopivi zaštitni pokrivač, ručku za guranje i sigurnosne pojaseve.

Zavisno od doba deteta, "Bentley Trike" se može transformisati u šest različitih oblika. Opremljen je s 12 sigurnosnih značajki, što ga čini "daleko najsofisticiranijim kolicima-triciklom na tržištu", prenosi Poslovni dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: