Umesto da bace pivo, odlučili da ga podele besplatno

Umesto da pivo bace, vlasnici pivnice Willinger u Nemačkoj odlučili su da ga građanima podele besplatno.

Svet

Izvor: B92

Nedelja, 10.05.2020.

10:15

Umesto da bace pivo, odlučili da ga podele besplatno
Foto: Depositphotos, ArturVerkhovetskiy

Vlasnik Franz Mast kazao je Rojtersu da je morao da isprazni skladišta što je brže moguće kako bi ih ponovo napunio svežim pivom i spremno dočekao otvaranje barova i restorana.

Taj potez naišao je na veliki interes građana pa su desetine ljudi strpljivo čekale u redu ispred pivnice, sa maskama i uz poštivanje mera socijalne distance, prenosi Investitor.

“Ovim takođe želimo zahvaliti ljudima i nadamo se da će i oni nama pružiti podršku kada nastavimo da radimo, da će dolaziti ovde i preporučivati nas drugima", kazao je Mast.

Nemačko udruženje pivara upozorilo je već da se ova industrija suočava sa kolapsom, naročito zbog pada izvoza, u prvom redu u Kinu i Italiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

7 h

Podeli: