Za penzionerske kartice prijavio se 1,1 milion korisnika

Za penzionerske kartice prijavio se 1,1 milion penzionera, izjavio je danas direktor Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relja Ognjenović.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

10:24

Za penzionerske kartice prijavio se 1,1 milion korisnika
Ilustracija: Depositphotos/michaeljung

Kako je rekao, u ovu akciju se uključilo više od 830 firmi i ustanova koje penzionerima vlasnicima kartica odobravaju popuste i pogodnosti pri plaćanju roba i usluga.

On je, prilikom podele penzionerskih kartica korisnicima Doma za stare Voždovac, gde je kartice dobilo 77 smeštenih u ovom domu, rekao da stariji kartice najviše koriste u trgovinskim radnjama i apotekama. Istakao je da naplata doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje ide dobro i da penzioneri, osim januarske povišice od 14,8 odsto, tokom godine mogu da očekuju još prijatnih iznenađenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: