Srbija

Četvrtak, 09.09.2021.

20:15

Uskoro avionom iz Kraljeva do Tivta?

Direktor Aerodroma Srbije Mihajlo Zdravković rekao je da bi sezonski letovi između kraljevačkog aerodroma Morava i Tivta mogli biti uvedeni tokom leta 2022.

Izvor: exyuaviation.com

Uskoro avionom iz Kraljeva do Tivta?
Ilustracija: Depositphotos, todordinchev

Do toga bi došlo, dodaje, nakon pregovora sa gradskim vlastima u Crnoj Gori.

Letovi iz Beograda do Tivta bili su jedni od najprometnijih ovog leta, a Er Srbija je održavala sezonske letove i iz Niša, odakle će se saobraćanje vršiti do kraja ove nedelje, prenosi portal Ex-Yu Aviation News. Avio-kompanija je ovog leta prevezla više od 5.000 putnika iz Niša u Tivat.

Er Srbija je, podsetimo, u julu obnovila operacije iz Kraljeva pokretanjem sezonskih letova za Solun. To je ujedno i jedina avio-kompanija koja se služi aerodromom Morava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propalo je; Niko nije uz Mađarsku i Slovačku

Pokušaji Mađarske i Slovačke da uključe EU u njihov spor sa Ukrajinom su propali pošto je Evropska komisija (EK) obustavila zahtev te dve zemlje upućen Kijevu da odustane od sankcija koje je nedavno uveo ruskoj naftnoj kompaniji "Lukoil".

19:41

25.7.2024.

1 d

Podeli: