Potvrđene Vučićeve reči: Dojava o bombi stigla iz Ukrajine – "hajka" protiv Er Srbije

Kako mediji prenose, dojava o navodnoj eksplozivnoj napravi u avionu "Er Srbije" na letu za Moskvu stigla mejlom sa elektronske adrese u Ukrajini.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.03.2022.

20:24

Potvrđene Vučićeve reči: Dojava o bombi stigla iz Ukrajine –
Foto: Profimedia

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primetio je da se vodi "hajka" protiv Srbije, u kojoj se kaže da je Beograd udvostručio avione, za Moksvu, i da zarađujemo na "ukrajinskoj krvi".

"Kao da imamo 200 umesto 100 aviona, a ne dva umesto jednog", prokomentarisao je predsednik.

Na konstataciju da Srbija jedina ima letove za Moskvu, Vučić je primetio da niko neće da dira one u NATO-u, koji su delom u Evropi, a delom u Aziji, a imaju 30 puta više letova za Moskvu od nas, navodeći da misli na Tursku.

"Ili, što to ne kažu nekim zemljama zaliva, koje mole za naftu, a imaju 15 puta više letova nego mi… Imaćemo jedan let dnevno, da ne mogu da nam kažu da zarađujemo i hoćete li da budete zadovoljni?", upitao je Vučić.

Očigledno je da uzbunjivači nanose veliku štetu "Er Srbiji" i da se vodi specijalni rat protiv državne avio-kompanije.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

1 d

Podeli: