Li pisao direktoru u Kinu: Zašto se kasni kod Uba

Mistarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da sa ambasadorom Kine Li Manćangom prati izvođenje projekta na kojima su angažovane kineske firme.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 21.08.2017.

14:32

Li pisao direktoru u Kinu: Zašto se kasni kod Uba
(Foto: Thinkstock)

"Mi smo o svim projektima razgovarali i razgovaramo", rekla je Mihajlović i dodala da je ambasador NR Kine izvestio da je uputio pismo direktoru firme Šandong, koja izvodi radove na projektima u Srbiji s ciljem ubrzanja radova.

"Svakako ćemo naći rešenje", rekla je ministarka Mihajlović.

Ministarka Mihajlović, naime, proteklog vikenda je obišla nenajavljeno radove na deonici puta od Uba do Obrenovca i rekla da je razočarana dinamikom radova, te da neće dozvoliti da se i jedan dinar građana Srbije i troši na bilo čije greške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: