Brnabić: Sutra otvaranje fabrike "Vaker Najson", pa potpisivanje sporazuma sa Amazonom

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovaće sutra u 10 sati svečanom otvaranju fabrike "Vaker Najson" (Wacker Neuson) u Kragujevcu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 31.05.2023.

20:02

Brnabić: Sutra otvaranje fabrike
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bs

Premijerka će, nakon toga, u 11 časova, prisustvovati potpisivanju Sporazuma o saradnji između Vlade Republike Srbije i kompanije Amazon Web Service (AWS) u Data centru u Kragujevcu.

"Sutra u KG otvaramo nemačku fabriku Wacker Neuson i preko 200 radnih mesta. Odmah nakon toga, u Državnom data centru potpisujemo sporazum sa američkim gigantom AMAZON. Imamo 1.000 izazova, ali samo jednu zemlju. Borimo se Vlada Srbije i Aleksandar Vučić svaki dan da Srbija napreduje i jača", napisala je premijerka na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: