Oštećene nove ploče: Loš posao kod Doma omladine

Na nedavno popločanom platou ispred Doma omladine pojavile su se pukotine.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

09:05

Oštećene nove ploče: Loš posao kod Doma omladine
Foto: Thinkstock, ilustracija

Obnova je završena pre dvadeset dana, a nekoliko ploča je izlomljeno. Ima i ispucalih. Plato Milana Mladenovića biće zapravo završen kasnije, kad se uradi i deo do Nušićeve ulice, ali Beograđanima kvalitet urađenog posla nije promakao.

Sudeći po odgovoru Milutina Folića, gradskog urbaniste, "Novostima", za klimave kocke, pukotine i neravnine, krivi su bahati vozači, pišu Večernje novosti.

Nekoliko granitnih ploča debelih skoro osam centimetara, tik uz mesta predviđena za sadnju drveća, polomljeno je, a na mnogima su se pojavile pukotine. Defekti su vidljivi i na kockama koje se nalaze na ulazu u Dom omladine.

Vozači se, kaže Folić, koji je bio veoma iznenađen i uzbuđen što se "Novosti" baš kod njega raspituju za uočene nepravilnosti, ovde već parkiraju i već su napravili štetu. Navodi i da će od izvođača radova tražiti da se popucale ploče zamene kada se bude radio drugi deo trga do Nušićeve ulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

7 h

Podeli: