Ruski trgovački div propao u komšiluku

Ruski trgovački lanac Svetofor, u evropskim zemljama poznat pod brendom MERE, započeo je u maju prošle godine svoje poslovanje u Bosni i Hercegovini.

Region

Izvor: Biznisinfo.ba

Utorak, 31.01.2023.

09:28

Ruski trgovački div propao u komšiluku
Foto: Grabowski Foto / Shutterstock.com

Tada je otvorio svoj prvi prodajni objekat u Istočnom Sarajevu, prenosi biznisinfo.

Međutim, ni godinu dana od otvaranja, ovaj objekat se zatvara.

Kako je rečeno iz kompanije, objekat će se zavoriti danas u 20 časova.

"Poštovani kupci i pratioci, želimo da Vas obavestimo da se objekat Mere zatvara u 20h, na lokaciji Slavka Leovca br.4. Hvala svima koji su nas podržavali sa posetama i kupovinom, a nadamo se da ćemo se uskoro opet videti! Posebno se zahvaljujemo i dobavljačima EZ, Bare komerc, Intercamp, Sara, Kuća salate, Zelenara, Voćar, As Jelah, Rox, Tesco, Boshem, Farell, Beemed, Abak, Continental, kao i mnogim drugim poslovnim partnerima", saopštili su iz MERE-a.

Prema biznisinfo, kompanija je ušla na bh. tržište s amibicijom da otvori desetine prodajnih objekata.

"Nakon Sarajeva sledi otvaranje prodavnica širom države, u Mostaru, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici, Bijeljini… Prema trenutnim planovima, Mere će u BiH imati od 50 do 80 prodavnica. Vrlo važno je to da će svi budući radnici biti državljani BiH", najavljeno je ranije.

MERE je na bh. tržište ušao s najavom da će imati 20 odsto niže cene od konkurencije, ali sudeći po poslednjim vestima iz kompanije to nije bilo dovoljno za uspešno poslovanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: