Urnebesna nagradna igra: Na predlog pratilaca, poklanjaju - karburator Juga 45

Givavej (giveaway) na društvenim mrežama je dobio novu dimenziju.

Region

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

10:58

Urnebesna nagradna igra: Na predlog pratilaca, poklanjaju - karburator Juga 45
Ilustracija: Dmitriev Mikhail/Shutterstock

U pitanju je popularni vid nagradne igre na internetu koji koriste mnoge firme kako bi svojim pratiocima na mrežama podelili poklone i na taj način promovisali svoj brend.

Ipak, nedavni primer givaveja na Instagramu postao je pravi hit.

Crnogorski Multikom (Multicom) upitao je svoje pratioce koju nagradu bi želeli da vide u givaveju. Izglasana su četiri proizvoda, a lista je izgledala ovako:

1. Karburator;

2. Telefon;

3. Televizor;

4. Smartvoč.

Naravno, prvi artikal na listi pokupio je "svu slavu", a reakcije su bile urnebesne. Želje su uslišene i brend je na Instagramu ubrzo objavio da je "novi mega givavej spreman".

"Poslušali smo vaše sugestije i sada po prvi put u Crnoj Gori imate priliku da osvojite ni manje ni više nego karburator za Yugo 45 i još 3 potpuno nebitne nagrade. Izvlačimo 4 dobitnika", napisali su u objavi na ovoj društvenoj mreži.

U nastavku su objasnili i uslove za učešće u nagradnoj igri, a objava je za kratko vreme postala viralna, izazivajući brojne komentare zbog pomenutog modela karburatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Podeli: